Bedrijfsleider Sugo Eindhoven

Voor onze nieuwste vestiging in Eindhoven (centrum) zoeken we een bedrijfsleider (fulltime). 
Als leidinggevende bij Sugo ben je verantwoordelijk de dagelijkse gang van zaken en stuur je het een team van collega's aan. De beleving van de gast, de tevredenheid van je collega’s en het constant leveren van topkwaliteit zijn speerpunten! Om dit te bereiken ben je de motivator en inspirator van het team en regel je de basis voorwaarden zoals personeelsplanning, inkoop, voorraad, bezetting etc. Je directe aanspreekpunt is een van de eigenaren van Sugo, jou sparringpartner waarmee je ook regelmatig de resultaten bespreekt en plannen maakt.

Wie ben jij?
Een echte team player, je neemt de regie als het moet, en geeft het team ruimte en vrijheid als het kan. Je kan goed overzicht houden over wat er binnen de vestiging gebeurden je vindt pragmatische oplossingen wanneer iets anders loopt dan verwacht. Je houdt van mooie producten en van lekker eten. Boven al krijg je energie van het creëren van een geweldige gast-beleving. Omdat onze restaurants 7 dagen per week open zijn van ca 10.00 tot 23:00 uur verwachten we flexibiliteit van je en ben je bereid om in de avond en in het weekend te werken. Je spreekt Nederlands en/of Engels (Nederlands is geen must).

Wat bieden wij
Een tijdelijk dienstverband met uitzicht op een vast contract
Marktconform salaris en fulltime dienstverband
25 vakantiedagen
De kans om mee te bouwen aan de groei van Sugo en zo veel mogelijk mensen kennis te 
laten maken met deze bijzonder lekkere pizza!

SUGO
Bij SUGO maken we bijzondere pizza, namelijk pizza al taglio:pizza ‘per stuk’, uit Rome. Kleurrijke, ambachtelijke pizza met superkwaliteit ingrediënten en unieke toppings. Het speciale deeg rijst 72 uur voordat we de pizza’s bakken en hierdoor krijg je een lekker lichte bodem.Met een enthousiast, gedreven en jong team zorgen we elke dag voor topkwaliteit. Iets dat enorm gewaardeerd wordt door onze gasten die zowel in ons restaurant komen, als gebruik maken van afhaal en bezorging.
Sugo is een jong bedrijf met op dit moment 3 locaties. Onze ambitie is om de komende jaren hard te groeien en meer restaurants te openen. Wij bieden je een uitdagende baan met veel vrijheid, een leuk team, een goed perspectief om met ons mee te groeien en bovenal een product waar je trots op kunt zijn!

Solliciteren?
Stuur je CV en een korte motivatie naar info@sugo.nl en wij nemen contact met je op!