Bedrijfsleider Sugo Utrecht

Eind Januari gaat onze nieuwste vestiging in Utrecht (Centrum/Vredenburg) open, we zoeken hiervoor op korte termijn (start in Januari) een fulltime leidinggevende. Een unieke kans om je eigen winkel mee op te bouwen, je team te selecteren en een succes van Sugo Utrecht te maken.

Als leidinggevende bij Sugo ben je verantwoordelijk de dagelijkse gang van zaken en stuur je het een team van crewmembers aan. De beleving van de gast, de tevredenheid van je team en het constant leveren van topkwaliteit zijn speerpunten! Om dit te bereiken ben je de motivator en inspirator van het team en regel je de basis voorwaarden zoals personeelsplanning, inkoop, voorraad, bezetting etc. Je directe aanspreekpunt is een van de eigenaren van Sugo, jou sparringpartner waarmee je ook regelmatig de resultaten bespreekt en plannen maakt.

Wat mag je van ons verwachten?
Sugo is een jong bedrijf met op dit moment 3 locaties. Onze ambitie is om de komende jaren hard te groeien en meer restaurants te openen. Wij bieden je een uitdagende baan met veel vrijheid, een leuk team, een goed perspectief om met ons mee te groeien en bovenal een product waar je trots op kunt zijn!

Wie ben jij?
Een echte team player, je neemt de regie als het moet, en geeft het team ruimte en vrijheid als het kan. Je kan goed overzicht houden over wat er binnen de vestiging gebeurt, je vindt pragmatische oplossingen wanneer iets anders loopt dan verwacht. Je houdt van mooie producten en van lekker eten en hebt affiniteit met de keuken / breiden van pizza’s. Boven al krijg je energie van het creëren van een geweldige gast-beleving. Omdat onze restaurants 7 dagen per week open zijn van ca 10.00 tot 22:00 uur verwachten we flexibiliteit van je en ben je bereid om in de avond en in het weekend te werken.

Wat bieden wij;
Een fulltime (40 uur) dienstverband
Marktconform salaris
25 vakantiedagen
De kans om je eigen locatie van scratch op te bouwen en te laten groeien naar een nieuwe Sugo top locatie!

Over Sugo
Bij SUGO maken we bijzondere pizza, namelijk pizza al taglio: pizza ‘per stuk’, uit Rome. Kleurrijke, ambachtelijke pizza met superkwaliteit ingrediënten en unieke toppings. Het speciale deeg rijst 72 uur voordat we de pizza’s bakken en hierdoor krijg je een lekker lichte bodem.

Met een enthousiast, gedreven en jong team zorgen we elke dag voor topkwaliteit. Iets dat enorm gewaardeerd wordt door onze gasten die zowel in ons restaurant komen, als gebruik maken van afhaal en bezorging.