Passie voor pizza

Wij zijn verliefd op de pizza al taglio. Een eenvoudig gerecht, dat juist daarom zo gevoelig is voor perfecte bereiding en gebruik van hoogwaardige ingrediënten. Met veel geduld en met de hand bereid, in eindeloze variaties. 

Het is prachtig om te zien hoe gepassioneerd en kieskeurig Italianen zijn over pizza al taglio. Onze grote inspiratiebron is Gabriele Bonci (wereldberoemd in Italië), die de pizza al taglio naar een hoger niveau heeft weten te tillen. 

Kwaliteit voorop

Pizza al taglio is geen makkelijk product. Het draait allemaal om de bodem: die moet perfect zijn. Deeg is een levend product en zeer gevoelig voor variaties in temperatuur, vochtigheidsgraad en druk. Het vereist aandacht en passie voor het vak. 

Onze pizzabakkers genieten hiervan en stoppen er dan ook al hun energie in. Wij hebben het vak geleerd van een Italiaanse meesterbakker. Signore Santocono komt nog regelmatig bij ons langs om de kwaliteit te controleren.

Duurzaamheid

Wij zijn er van overtuigd dat de zorg voor onze planeet de verantwoordelijkheid is van iedereen. Sugo wil hierin een actieve rol spelen. Daarom streven we naar zorgvuldig gebruik van natuurlijke bronnen en beter dierenwelzijn.

Het meel, de basis van onze pizza, is biologisch. Ons vlees is afkomstig van kleinschalige productie in Italië. Onze koffie, thee, wijnen, sappen zijn biologisch en fairtrade. We gebruiken 100% duurzame stroom en ons verpakkingsmateriaal is gemaakt van gerecycled karton. 

Werken bij Sugo?

Spreekt dit je aan? Wil je ook deel uitmaken van ons geweldige team? Wij zijn altijd op zoek naar energieke liefhebbers van lekker en gezond eten.

Je kunt bij ons in de keuken werken als pizzaiolo, of achter de balie als tagliatore (pizzaknipper). Stuur een mail met je CV of loop even langs bij een van onze filialen